Atunci cand te gandesti la primavara, te gandesti la culori aprinse, cat mai viu colorate, vibrante, care te scot din monotonia iernii si a frigului. Gradele de afara ne imbie la cele mai colorate combinatii in ceea ce privesc tinutele, caci vrem sa fim pozitive, nu-i asa?

Ca in fiecare an, Institutul Pantone alege o culoare vedeta a anului, culoare care va predomina in vitrinele magazinelor, dar si a streetstyle-ului. Daca in anii trecuti am avut roz pal, verde crud sau bleu, ramanem in zona culorilor puternice si ne vom bucura de ultra violet.

Violetul este o culoare cu atat de multa personalitate, fiind considerata si o culoare regala, incat complexitatea sa poate fi explorata atat in tinutele de zi, relaxate, cat si in cele elegante, de seara, in care detaliile sunt alese cu o rigurozitate aparte. Leatrice Eiseman- executive director la Intitutul Pantone- afirma intr-un interviu legat de culoarea anului: ” It’s also the most complex of all colors because it takes two shades that are seemingly diametrically opposed- blue and red- and brings them
together to create something new.”

Alege sa te bucuri de aceasta culoare imbinand-o cu personalitatea, hobby-urile si preferintele tale. Creeaza-ti tinute care sa te reprezinte, care sa te diferentieze de ceilalti si care sa-ti bucure sufletul. Creeaza ceva nou, ceva optimist, viseaza. 🙂
Mai jos, voi lasa cateva poze inspirationale, cu diverse outfit-uri, dar si piese vestimentare invaluite in misterul ultra violetului.