Desi temperaturile de afara se mentin ridicate, calendaristic vorbind, septembrie ne bate la usa si iata ca a trecut si ultimul weekend de vara. Iti multumesc, draga vara, pentru caldura cu care ne-ai primit si de data aceasta, pentru festivaluri, pentru vacante, pentru momente, pentru prietenii noi, pentru rasariturile pe plaja, dar si pentru amintirile de neuitat. Promit sa ne vedem la anul, la fel de energici, de prietenosi, de simpatici.
Dar ce-ar fi ca vara noastra sa nu se termine prea curand? Ei bine, eu am solutia. Ai aflat de noul nostru concurs prin care poti face sa te intalnesti cu draga noastra vara mai repede? Daca nu, iti voi da eu cateva indicii, pentru ca mai apoi sa intri pe pagina noastra de Facebook si sa afli totul.

Cum suna Maldive in ianuarie? Soare, plaja, nisip, valuri, cocktailuri si voie buna. Reteta perfecta pentru a-ti reveni din oboseala, pentru a scapa de frig si a fugi impreuna cu peroana draga intr-un loc de poveste, unde puteti crea momente noi, clipe de neuitat in doi.

Daca te-am convins, intra pe pagina noastra, da share postarii, achizitioneaza orice produs de pe site-ul nostru in perioada 1 Septembrie- 30 Noiembrie si esti inscris automat in tragerea la sorti pentru vacanta din Maldive, mai exact pentru cazare la un hotel de 4 stele pentru doua persoane pentru durata a 6 nopti plus biletele de avion.
Castigatorul va fi anuntat pe 15.12.2018 prin Random.org.
Ne vedem pe Facebook, dar si pe pagina noastra de Instagram pentru a ramane la curent. Succes si cat mai multe share-uri!!!! Kisses.