A venit in sfarsit momentul mult asteptat de mine, si anume perioada vacantelor. Le planific din timp in cel mai mic detaliu, pentru a fi sigura ca nu uit sa fac sau sa iau cu mine vreun lucru. Pe langa gasirea locatiei si a tot ceea ce include o vacanta, ma pun pe treaba si-mi creez cateva tinute pe care vreau sa le iau cu mine in vacanta, dar si kit-ul pentru plaja, pentru a scapa de stresul bagajelor cu 24h inainte.  J)

In acest articol, mi-am propus sa vorbesc despre cateva lucruri de care eu tin cont cand merg la plaja si despre lucrurile pe care nu uit niciodata sa le iau cu mine.

  1. Imi plac foarte mult costumele de baie, fie ele intregi, din doua piese, colorate, negre sau cu imprimeuri. Inainte de orice vacanta, ma asigur ca am cel putin un costum de baie nou. Asa suntem noi femeile, desi avem inca 20 acasa, vrem sa mai adaugam inca unul colectiei adunate frenetic de-a lungul timpului.
  2. Un alt lucru de care tin foarte mult cont sunt accesoriile, si de aceea am mereu dupa mine o palarie sau o bandana pentru a ma feri de soarele puternic. Vara aceasta, se observa o abundenta de palarii supradimensionale de paie, care, cu siguranta, vor fi prezente peste tot.
  3. Daca mai sus, am spus ca ma feresc de insolatii prin palarii si bandane, vreau sa ma asigur ca la sfarsitul zilei capat un bronz sanatos si nu plec cu arsuri, caci nu vreau sa-mi stric vacanta inca din prima zi. Astfel, ma asigur ca ma hidratez corespunzator si ca folosesc creme de protectie, pentru a evita un esec total.
  4. In timpul care-mi mai ramane liber, imi place sa citesc. Acelasi lucru il fac si la plaja. Imi plac foarte mult acele mini anticariate care sunt prezente in unele locuri pe plaja, de unde imi cumpar de fiecare data o carte, nu doar pentru a ma bucura de lectura, dar si pentru a ramane cu un mic suvenir din vacanta. Asadar, ma veti gasi de fiecare data stand pe un sezlong cu o carte in mana si bucurandu-ma atat de lectura, cat si de peisajul greu de sters din memorie.
  5. Ochelarii de soare completeaza cu stil tinuta pentru plaja. Vara aceasta am dezvoltat o mica obsesie pentru ochelarii vintage, care apar in multe colectii, precum si in reviste de specialitate. Make sure you have the perfect pair of sunglasses and slay, girl!

 

Enjoy the summer and let yourself be sunkissed. J