Din seria ce se mai poarta toamna aceasta, dar si a micilor mele obsesii revin cu un articol despre un print pe care il caut obsesiv in ultimul timp prin magazine. Dar ce sa fie oare? Am vorbit deja despre carouri intr-un alt articol, asa ca voi continua cu animal print. Da, da, animal print.
Trebuie sa recunosc ca pana anul acesta am fost destul de reticenta privind acest print, dar iata ca toamna aceasta mi-am facut curaj.

Daca pana acum vedeam doar celebrul leopard, imi place ca toamna aceasta s-a mers
dincolo de leopard si gasim si printul de sarpe, care trece si el la alt nivel si nu-l mai gasim doar sub forma alb-negru, ci si in alte diverse culori.
Fie ca vorbim despre rochii, pantaloni, sacouri sau pantofi, toamna aceasta gasim aproape fiecare piesa vestimentara pe care ne-o dorim in animal print. Ma bucura enorm aceasta diversitate de culori si materiale pentru ca putem combina diferite haine, astfel incat sa obtinem un full animal print look daca suntem destul de curajoase.
Un alt aspect pe care il iubesc este complexitatea, dar in acelasi timp versatilitatea sa. Putem sa incorporam una sau doua piese cu acest print daca suntem totusi destul de conservatoare sau putem sa ne lasam conduse de acest trend si sa ne reinventam. Fie ca mergi la o intalnire, in oras, la o petrecere sau chiar la birou, acest imprimeu poate trece usor de la stilul rockish cand alegi o pereche de bocanci, sau poti avea acel glam sofisticat cand porti o pereche de stiletto. it’s your choice.

Daca inca nu v-am convins va las mai jos cateva poze pentru inspiratie si curaj.


Deci? What is your choice this autumn?
Kisses, A!