Black is the new black. Cam acesta este si motto-ul meu in ultimii ani. Nu as sti sa spun exact cand a inceput sa-mi placa si de ce. Tot ce stiu este ca nu ma mai pot satura de el, ca am facut pur si simplu o obsesie si ca jumatate din garderoba mea este formata din piese vestimentare in shades of black.
Dar hey, nu ai niciodata destule haine negre. Ce-mi place cel mai mult este faptul ca
gasesc aproape in fiecare zi variante noi da a integra negrul in tinutele mele. Fie ca este o pereche de jeansi, o pereche de bocanci sau o maleta, toate acestea arata perfect si-mi ofera o stare aparte.
Fie ca mergi la birou, la o cafea, la o petrecere, la un film sau la muzeu, avand o
tinuta all black nu vei da niciodata gres. Negrul este sofisticat, versatil, misterios, feminin, puternic. Desi multi sunt de parere ca negrul este sobru, funerar, zambetul nu-mi lipseste niciodata de pe chip. 🙂 Ma simt puternica, stapana pe situatie, debordez de energie si de incredere in sine. Cand ma gandesc la little black dress ma gandesc la feminism, cand vad o femeie care poarta un black suit imi maginez ca este puternica si ca poate trece peste orice, cand merg la un eveniment si vad o femeie cu o rochie lunga neagra, nu pot sa nu admir cat de senzuala este.

Vrei sa te simti si tu la fel? Voi lasa mai jos cateva imagini pentru inspiratie. 🙂
Tu de ce alegi negrul?