Un lucru pe care l-am iubit mereu atunci cand vine vorba despre capitolul moda este schimbarea. Tendintele in moda se schimba de la un sezon la altul, de la un an la altul,de la o perioada la alta. Nu ai timp niciodata sa te plictisesti, sa porti acelasi lucru de prea multe ori pentru ca deja se produce o schimbare si avem alte piese care se poarta, alte culori, alte texturi. Dar schimbarea nu este un lucru rau, chiar daca pare ca nu resusesti niciodata sa tii pasul cu moda.

De ce vorbesc despre schimbare? Pentru ca mie imi place schimbarea, nu-mi place sa raman pe loc sau sa ma plictisesc. Si-mi mai place si stilul masculin. Si iarasi apare o intrebare: ce legatura are schimbarea cu stilul masculin?

Pana ca Yves Saint Laurent sa introduca piesele masculine in tinutele femeilor, costumul era strict o piesa vestimentara destinata partii masculine. Din acel moment, femeile au descoperit lejeritatea tinutei si faptul ca se puteau misca fara retineri.

Desi in anii precedenti, costumul era purtat de femei doar in cadrul unui spatiu oficial, la birou sau la intalniri de afaceri si era de cele mai multe ori in culori inchise si sobre, care sa pastreze codul vestimentar folosit intr-un cadru oficial, iata ca schimbarea se produce din nou.

Cum? Pai iata ca ne detasam de cadrul oficial si purtam costume la evenimente, la iesiri in oras, la cina. Si nu doar in culori inchise. Imaginatia noastra nu are limite, iar personalitatea ne indeamna catre culori puternice, vibrante, iradiante, care ne coloreaza aparitia atunci cand intram intr-un spatiu.

In functie de eveniment, de starea de spirit, de personalitate, nu il mai purtam doar cu pantofi eleganti sau sandale clasice, ci si cu adidasi, ghete. Schimbarea este peste tot.

Am ales cateva poze care demonstreaza ca schimbarea nu este intotdeauna ceva stresant, care ne scoate din bula noastra safety. Change is good. Change is colorful.