Nu este un secret ca sunt o persoana dependenta de seriale. Atunci cand am putin timp liber, primul lucru pe care il fac este sa deschid laptopul si sa-mi caut un serial. Am vazut multe si inca am foarte multe incepute, dar atunci cand chiar gasesc un serial interesant, nu ma mai pot dezlipi de laptop.
Recent am terminat House of Cards, un serial pe care voiam demult sa-l incep, dar aveam deja multe altele incepute. Este o vorba care spune ca in spatele unui barbat puternic, se afla o femeie si mai puternica. Ei, cam despre asta este vorba in serial pentru cine nu l-a vazut. Tind sa fiu destul de feminista uneori, iar acest serial este dovada clara ca o femeie poate face diferenta.

Cum am mai sustinut, consider ca personalitatea unei femei reda unei tinute valoarea sa.
Personajul interpretat de Claire este unul cu o personalitate foarte complexa si impresionanta, incat pot spune ca este un role model pentru mine. Admir femeile care au un cuvant de spus, care sunt diplomate si care pot fi un model prin forta si atitudinea lor.
In afara scenariului impecabil si a actorilor care au facut din serial un succes, Claire
Underwood m-a facut sa-mi schimb perspectiva despre ce ar trebui sa poarte o femeie puternica, care este in acelasi timp si o femeie de afaceri, dar si cu foarte mare succes si influenta. Pantofii Louboutin sau rochiile croite perfect fac din acest personaj un fashion icon. Sobrietatea stilului si eleganta desavarsita scot in evidenta faptul ca uneori simple is better. Nu exagereaza si stie intotdeauna ce sa poarte in functie de locul in care se afla.

Daca insa nu ma credeti, am ales cateva dintre tinutele purtate de Claire pe parcursul celor 5 sezoane.

Pentru cine a devenit curios, ultimul sezon o sa apara in curand, iar eu de abia astept sa vad ce stil adopta prima doamna (spoiler), dar si ce se mai intampla. 🙂