Cum arata o femeie in viziunea designerilor toamna aceasta? Asa cum temperaturile se schimba, iar toamna se instaleaza din ce in ce mai mult, iata care sunt noile tendinte, care aduc un aer extravagant, sofisticat si puternic. Esti o femeie puternica, autentica si cu spirit de aventura? Hai sa aflam impreuna care sunt super tendintele acestui sezon.

1. Animal print
Yaaas, girl! Daca pana acum erai usor reticenta in ceea ce priveste hainele animal print, te poti relaxa si da buzna in magazine pentru a-ti cumpara acele piese pe care nu indrazneai sa le porti inainte. Pantaloni, pantofi, ghete, trench-uri sau chiar rochii vor acapara street-style-ul, asa cum au facut si cu podiumurile cele mai celebre de la ultimele prezentari. Dare to be wild! Dare to wear animal prints!


2. Capes
Aceste piese vestimentare par sa revina constant in ultimul timp privind preferintele
designerilor. Dar cum spuneam si mai sus, acest sezon este despre femeile puternice si cu dorinta de actiune si aventura si ce lucru poate sa-ti ofere aceasta stare daca nu celebrele cape, care ne duc cu gandul la super-eroi. Dare to be a Wonder-woman this Autumn!


3. Touch of silver
Piesele metalice inca se pastreaza in top. Nici toamna aceasta nu ne despartim de acest trend. Balmain, Giorgio Armani sau Christian Dior sunt de parere ca silver-ul este viitorul. Asa ca de ce sa nu ne transportam putin in viitor si sa fim electrizante atunci cand pasim intr-o incapere? Get there first!


4. Leather dress
Pe modelul last but the least important, rochia de piele este cireasa de pe tort din acest sezon. Daca pana acum aveai in minte un anume tip de imbracaminte cand mergi la birou, ce-ai spune daca maine in loc de ceea ce porti as usual, te-ai imbraca intr-o rochie de piele. Poate nu vei avea acest lucru in comun cu colegele tale, dar cu siguranta, vei arata ca multe dintre modelele de la ultimele prezentari.

Deci te-am convins?
Ce atitudine preferi sa adopti toamna asta? Cat woman, Wonder woman, Silver woman sau Powerful woman? Dare to be yourself.