Numele nostru este Zone Luxury si desi suntem la inceput de drum, suntem optimisti pentru ca stim că magazinul nostru este locul unde poti să îti compui tinuta perfecta, tinută cu ajutorul careia vei impresiona de fiecare data.
Magazinul nostru sau „sursa de inspiratie”, asa cum ne place nouă să spunem, satisface atat cerintele femeilor, cat si pe cele ale barbatilor, in materie de haine și accesorii. Asadar, aici este locul unde poti sa iti descoperi feminitatea, locul unde poti sa devii cea la care toate privirile se intorc, dar in acelasi timp poti sa fii si femeia care parcă este din alta lume, invaluita in mister. Fii o zeita seducatoare, imbracata in materiale fine, nuante pastelate si aplicatii rafinate.
Chiar daca in general doamnele sunt cele pasionate de fashion, nu ii vom neglija pe domni si le vom acorda aceeasi atentie. Pentru un plus de rafinament, veti avea la dispozitie o gama larga de haine și accesorii, cu ajutorul carora veti putea compune tinutele elegante mult dorite.
John Galliano considera urmatoarea afirmatie ca fiind definitorie pentru cariera sa: ”The joy of dressing is an art”, aceasta fiind de asemenea si misiunea noastra, sa facem din imbinarea pieselor vestimentare arta. Prin urmare, keep in touch with us, unde pe langa gama larga de piese vestimentare pe care le veti descoperi, vor urma si alte surprize! Alege sa porti piese vestimentare în concordanta cu tendintele actuale din lumea modei si experimenteaza, prin intermediul gamei noastre de produse, diverse zone stilistice – sport, casual, classy – pentru a avea parte de evenimente de neuitat.
Life isn’t perfect, but your outfit can be! – A