Fie ca esti sau nu cunoscatoare, Coco Chanel este un nume rasunator in lumea modei, un geniu al artei vestimentare, dar si creatoarea „micii rochii negre” sau cum este ea cunoscuta sub numele de little black dress. Aceasta apare in anul 1926, oferind tuturor femeilor sansa de a fi clasice si fabuloase. Rochia neagra s-a nascut din dorinta creatoarei de a realiza un obiect vestimentar versatil, clasic, dar si sexy, potrivit atat in tinutele de zi, cat si in cele de seara, avand de fiecare data o alta personalitate in functie de accesoriile alese.

In prezent, Coco Chanel este geniul feminin care a transformat culoarea negru dintr-una  trista, funerara, in simbolul stilului clasic si elegant. Sunt putine piese critice in garderoba femeilor stilate, iar aceasta este una dintre ele.

Daca te intrebi cum sa porti mica rochie neagra, iata cateva idei.

  1.     Femeia sofisticata

Este intotdeauna un lucru bun sa porti din cap pana in picioare negru, lucru care este preferat chiar si de creatorii de moda, editori si modele si asta pentru ca este foarte chic!!!

Purtand doar negru, demonstrezi ca esti o femeie stilata, eleganta si sofisticata. Asadar nu ezita niciodata sa incerci all black look.

2.     Femeia rebela

Daca vrei sa pastrezi rochia neagra, dar locul in care mergi nu impune  o tinuta eleganta, adauga look-ului tau o geaca de piele si niste sandale simple cu toc. Gecile biker sunt acel detaliu care va face din tinuta ta una rock and roll, dar in aceeasi masura una sofisticata.

  1.    Picioare interminabile

Chiar daca pare greu de crezut, poti crea iluzia de picioare interminabile. Nu toate femeile au fost inzestrate cu picioare lungi, dar asta nu mai reprezinta o problema. Accesorizeaza tinutei tale o pereche de pantofi nude cu platforma, care te vor scapa de aceasta problema. Asadar, pantofii nude sunt trucul tau ascuns cand trebuie sa mergi la o nunta sau la evenimente speciale si trebuie sa arati impecabil.

Cel mai minunat lucru in anul 2017 este faptul ca nu mai sunt reguli pentru a putea fi o fashionista. Incalca toate regulile, reinventeaza mica rochie neagra dupa stilul si starea ta de spirit si nu-ti fie frica sa-ti pui amprenta in tinuta ta. 🙂