Nu sunt cea mai mare fana a temperaturilor scazute, mai ales ca indiferent de cate haine as purta, nu ma simt in largul meu, desi sunt ca un dulap mergator. Deci ce este de facut in aceasta situatie? Sunt sigura ca nu sunt singura in aceasta postura.

Anul acesta am gasit solutia care ma va ajuta sa lupt cu iarna, cu frigul de afara, cu ninsoarea si sa fiu si stylish in acelasi timp. Iata cum apare in prim plan geaca over-sized sau cum imi place mie termenul mai colorat, pufoaica. Da, da, ai citit bine, pufoaica. 😊

Cu siguranta, va fi prietena mea cea mai buna iarna aceasta, mai ales ca o pot gasi in diferite nuante, de la cele neutre pana la culori aprinse, puternice sau chiar si metalice.

Un alt lucru, care desi pare putin ciudat la inceput, este faptul ca poti alege ce dimensiune vrei tu sau poti chiar combina doua dintre aceste piese, astfel incat efectul creat sa fie unul cu un impact mai mare, mai intens, mai colorat.

Sezonul acesta iti poti pune personalitatea in evidenta. Daca esti o persoana cu multa imaginatie si cu o personalitate puternica, ai la dispozitie o paleta larga de culori excentrice si de volume cat mai impresionante. Si daca totusi este rezervata, iar personalitatea ta nu ti-a permis pana acum sa faci altfel de alegeri, da frau liber imaginatiei si joaca-te cu stylingul tau, cu straturile sau culorile.