Vine toamna, bine-mi pare. Mereu am considerat ca toamna este anotimpul in care poti fi cel mai fashion. Nu as putea sa dau doar un singur argument pentru concluzia mea. Probabil culorile tomnatice, care impreuna creeaza tabloul perfect. Sau poate varietatea de tinute, de imprimeuri, de texturi. Sau poate sentimentul de liniste, de nostalgie, de emotie. Nu ma pot decide asupra unui singur motiv. Si nici nu vreau. As vrea, in schimb, sa fie toamna mereu.

Temperaturile scad si iata cum trebuie sa ne reorganizam iarasi dulapul. Esarfa care ne-a lipsit, un pulover simpatic sau o palarie, ne fac sa ne gandim la plimbari lungi, pe alei acoperite de frunze si vantul care ne trece sfios prin par.
Trench-ul nu trebuie nici el sa lipseasca din acest decor. Fiecare dintre noi are cel putin unul in garderoba. In functie de personalitatea fiecaruia, trench-ul apare in diferite stiluri, marimi sau culori. Simple, interesante, indraznete, diferite,sofisticate. Cam asa as clasifica eu varietatea acestei piese. Dar, hey, imaginile vorbesc mai mult decat o mie de cuvinte.

Here we go. Top 5 trench-uri preferate:

1. Pale colours


2. A touch of classic


3. Rain Prep


4. Atomic Leather

5. Vinyl chic