Faptul ca moda apare in strada nu-i mai este nimanui necunoscut acest aspect. Imi place sa ma inspir din tinutele de street style din intreaga lume. De la fiecare consider ca ai ceva de invatat.
Observ in ultimul timp, o frenezie in ceea ce priveste vinilinul. Apare in toate formele si culorile ei. Indraznet, versatil, cu o atitudine puternica, vinilinul se impune din ce in ce mai mult sezonul acesta. Fie ca vorbim de genti, de pantaloni, fuste sau chiar paltoane, vinilinul atrage atentia si te scoate din anonimitate si plictiseala.

Am un top privind piesele pe care le-as alege, asadar iata care sunt cele 3 favorite ale mele.

1. Paltonul din vinilin
Fie ca este negru sau in tonuri de rosu sau albastru metalizat, sunt sigura ca trebuie sa fii o femeie cu personalitate pentru a alege sa porti un palton iesit din comun cum este acesta. Dar de ce nu? Suntem in secolul 21, unde moda ne uimeste de fiecare data si ne face sa iesim din bula noastra de comoditate si sa incercam lucruri noi.


2. Pantalonii din vinilin
Pot fi purtati atat ziua, cat si seara. Imi place ca nu sunt foarte greu de asortat si ca face din orice combinatie o tinuta cu care atragi atentia. Fie ca ii porti cu sandale, pantofi sau chiar bocanci, cu siguranta, este ceva indraznet. Intotdeauna incearca ceva nou.


3. Fusta din vinilin
Fie ca este o fusta scurta sau una care trece de genunchi, fusta de vinilin poate fi purtata cu usurinta. Toamna aceasta incearca ceva nou. Incearca o fusta din vinilin cu un pulover si o pereche lunga de cizme. Incearca altceva fata de ceea ce esti obisnuita.


Sper ca te-am convins si pe tine sa incerci ceva nou, daca nu ai incercat pana acum.
Indrazneste toamna aceasta! Dare to give yourself a fresh start.