Dupa o vara plina de festivaluri am un singur cuvant de spus: borseta. Acesta este cuvantul magic, dar si accesoriul magic care ne-a infrumusetat tinuta, ne-a scutit de carat ghiozdane si genti. Practica, la moda, versatila, borseta a fost primul lucru pe care l-am pus in bagaj si pe care am avut grija sa nu-l uit. Datorita revenirii stilului
street style, o putem integra atat in tinutele de festival, unde spatiul nu este in
avantajul nostru, cat si in tinutele de zi cu zi.

Multe vedete si nu numai au ales in ultimul timp sa integreze in tinuta lor o borseta. Chiar si Carrie Bradshaw in celebrul serial Sex and the City are mai multe aparitii in care alege o borseta. Trebuie sa recunosc, sunt o mare fana Sex and the city, iar daca Carrie poarta o borseta, cu siguranta, este un must have. 🙂)

Daca pe parcursul intregii veri am luat-o peste tot cu mine, nici toamna aceasta n-o voi scoate din tinutele mele. Ce-mi place cel mai mult este versatilitatea sa. Nu trebuie s-o porti exclusiv cu jeansi. Arata impecabil, atat intr-o tinuta sport in care mixezi o pereche de jeansi cu un tricou, cat si alaturi de o rochie chic sau o poti purta pentru a-ti accentua talia atunci cand porti o rochie sau o camasa supradimensionata.

Toamna aceasta vine cu palete noi de culori, de texturi, de imprimeuri. Dar la fel si borsetele. Nu te rezuma doar la cele monocromatice. Indrazneste. Alege animal print sau neon. Poarta-le alaturi de trench-uri, leather jackets sau chiar paltoane. Let the autumn surprise you!
Voi lasa mai jos cateva poze cu tinutele mele preferate, cu tinute lejere, fashionable si relaxate. Release the new version of yourself!
Love, A.